Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Keresőoptimalizálás

Ma már szinte egyik cég vagy vállalkozás sem tud meglenni az online megjelenés nélkül. Mindenki az interneten keres, ha szüksége van valamire, és szinte mindenki a Google keresőjét használja. Éppen ezért kiemelten fontos minden cég és vállalkozás számára a keresőoptimalizálás. 

Hogyan lehet keresőoptimalizálni egy weboldalt?

Több megoldás is létezik a feladatra, és általában egyszerre alkalmazzuk őket. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a keresőoptimalizálás területén, legyen szó szolgáltatásról vagy webáruházról, ránk biztosan számíthat. Munkáinkra garanciát vállalunk, és kedvező feltételekkel és árakkal várjuk minden ügyfelünket.

Online marketing

  • A weboldal rendszeres frissítése hírekkel
    Egy szakmába vágó blog különösen jó ötlet. Egyrészt a látogatók folyamatosan új információkhoz jutnak, ezáltal visszatérnek majd a weboldalra, másrészről jól körbe lehet járni a releváns kulcsszavakat, mindegyikre lehet aloldalt építeni, majd ezeket a későbbiekben megfelelően optimalizálni. Több legyet egy csapással.
  • Google Adwords hirdetések létrehozásával
    A Google Adwords nagyon jó szezonális hirdetési lehetőség induló vállalkozásoknak, vagy azoknak, akik szeretnének több látogatót a weboldalukra. Hátránya, hogy folyamatosan fizetni kell a megjelenésekért, és azoknál a kulcsszavaknál, ahol nagy a verseny, elég magas egy kattintás ára. Előnye viszont az, hogy szinte azonnal a találati lista élére lehet kerülni egy friss weboldallal is.
  • Linképítéssel
    A linképítésnek több alkategóriája is létezik: linkkatalógusban elhelyezett linképítés, PR cikkes linképítés és sajtóközleményes linképítés. Mindegyiknek megvan a maga előnye, és érdemes akár mindegyik módszert kipróbálni.

Az optimális megoldás az, ha egy adott weboldal egy adott keresőszóra az első oldalon megtalálható. Ezt a célt rendkívül nehéz elérni, és csak tapasztalt csapattal érdemes belekezdeni.

Címke: Keresőoptimalizálás
Dátum: 2019-01-27