Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Sajtóközleményes linkmarketing

A linképítésnek több alternatív megoldása is lehet, kezdve a katalógus linkektől a PR cikkeken át a sajtóközleményes linkmarketingig. Mindegyiknek megvan a maga előnye és a kiépítési technikája. Az biztos, hogy ezek közül a sajtóközleményes linkmarketing igazán nagy durranást is jelenthet egy induló vállalkozás számára.

Mi az a sajtóközlemény?

Ez alatt azt kell érteni, hogy első lépésben az egyik szövegírónk elkészít egy minőségi cikket, melyet aztán kiküldünk hírportáloknak, magazinoknak mint sajtóanyagot. Reményeink szerint pedig minél többen átveszik, és belőle forrásként meglinkelik az adott oldalt, melyet erősíteni, marketingezni, népszerűsíteni szeretnénk.

Google barát linképítési technika

Tehát azon túl, hogy erős, akár PR 5-6-7 oldalalakról is szerezhető link, még releváns, potenciális látogatókat is hozhatnak az adott weboldalra. Nyilván ha a nagy portálok átveszik a cikket, akkor a kisebbek is rá fognak kapni, ezáltal vírusszerűen terjed majd az írás. A tapasztalataink mindenképpen pozitívak, hiszen ez egy Google barát megoldás a linkszerzésre, tehát helyezésjavító hatásuk is lehetséges.

Garancia persze nincs a kikerülésre, éppen ezért egy sikerdíjas megoldást dolgoztunk ki. Csak akkor kell fizetni, ha az írás valahol megjelentetésre kerül. Tehát a cikkírás költségeit mi álljuk, így ha egy helyre sem kerül ki a sajtóanyag, akkor nem is kell fizetni érte. Ha valahonnan átveszik, akkor kétféle díjazás lehetséges. Egyik, hogy meg is linkelik forrásként az oldalt, míg a másik eset, amikor feltüntetik a forrást, de nem kattintható link formájában, hanem csak szövegesen hivatkoznak rá. Ettől még van marketing ereje, valamint köztudott, hogy a Google ezen megadási formákat is figyelembe veszi, azaz pozitív hatással jutalmazza az oldalt.

Úgy érezzük, ez így korrekt, ettől függetlenül nekünk is érdekünk, hogy minél több helyre kerüljön ki az oldal, lehetőleg linkkel együtt. Előre is köszönjük a bizalmat, reméljük felkeltettük az ügyfeleink érdeklődését. Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Címke: Sajtóközleményes linkmarketing
Dátum: 2019-02-27