Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Webáruház készítés kompromisszumok nélkül

Az egyedi webáruházak mindig is nagy sikernek örvendtek, hiszen a felhasználók szeretik az egyediséget, és több bizalmat is adnak egy funkcióiban és kinézetében is egyedi webáruháznak, mint egy sablonos és unalmas verziónak. Az egyedi webáruházak nem drágák, vagy legalábbis tévhit az, hogy nem éri meg a fejlesztésük.

Inkább egyedi, mint egy ingyenes sablon

A webáruházak között sajnos nagy számban található valamilyen CMS motor segítségével futók, amivel nincs is egészen addig probléma, amíg ügyfél nem érkezik rájuk. A CMS rendszerek folyamatos frissítést igényelnek, mivel nyílt forráskódúak, nem lehet sokáig megbízni bennük. Ráadásul a fejlesztő csapatnak már a legfrissebb jogi szabályokkal is számolniuk kell, hiszen, ha a rendszer nem GDPR kompatibilis, akkor a tulajdonos nagyon megütheti a bokáját. Ettől a ponttól kezdve lehet vitatkozni, hogy akkor az olcsó húsnak híg a leve? Nem beszélve a karbantartásokról, amik csak időszakosan jelentkeznek, és csak akkor, ha már sok felhasználó jelezte a problémát. Kinek éri ez meg igazán? Senkinek. Ha valaki egy olyan rendszert szeretne készíttetni, amire a jövőjét alapozza, akkor igenis vegye a fáradságot, és rendeljen belőle egy teljesen egyedit a saját igényeire szabva, és ne elégedjen meg holmi sablonos vacakkal.

A jó webáruház készítés nem könnyű feladat. Az egyedihonlapkeszites.hu csapata összesen 16 főből áll, akik azon dolgoznak, hogy az ügyfélnek egyedi és kompromisszum mentes weboldala legyen. A grafikustól kezdve a projektmenedzseren át a programozókig és a marketing szakemberekig mindenkinek az a feladata, hogy a készülő rendszert teljesen a megrendelő igényeire szabják. Sőt, külön adatvédelmis jogászokkal is kapcsolatban vannak a pontos és jogszerű munkavégzés érdekében.

A sablonos webáruházak mögött egy ember áll, aki letölti a sablont és feltelepíti az alap motort, jobb esetben feltölti a termékeket is, és majd lesz, ami lesz. A döntés a két módszer között a webáruház tulajdonosok feladata.

Címke: Webáruház készítés
Dátum: 2019-03-13