Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Visszakapja elvesztett fényét az autó

Egy autó karosszériáján könnyen keletkeznek kisebb karcolások, akár egy útra hajló faágtól, de komolyabb, erősebb sérülések is előfordulnak sajnos egy-egy koccanásból, de akár egy hirtelen lezúduló jégesőtől is. Ahhoz, hogy ezek eltűnjenek, és a kocsi újra a régi fényében közlekedhessen, autófényezésre van szükség. Fel kell keresni tehát egy szervizt.

Professzionális felszerelés kell

A szakértelem mellett a szerviz, a fényezőműhely professzionális felszereltsége valamint a használt anyagok, festékek jó minősége is szükséges ahhoz, hogy az autófényezés javítás a lehető legjobb minőségben legyen elvégezhető. Több fázisból álló munkafolyamatról van szó: először a tapasztalt szakember felméri a sérülések mértékét, részletesen végigvizsgálja az autót, és ennek alapján eldönti, hogy milyen munkákat kell sorra elvégezni. Kell-e lakatosmunkát végezni a karosszérián, kiegyengetni horpadást, kicserélni elemet, korróziót kezelni? Elég csak bizonyos felületrészeken elvégezni az újrafényezést, avagy az egész autót újra kell fényezni? Leszerelik az “útban lévő” elemeket, például a kilincset, díszléceket, és előkészítik a járművet a tulajdonképpeni fényezésre, kezdődhet a vegyi tisztítás, a felületcsiszolás, portalanítás, alapozás, színmegállapítás, a festékrétegek felvitele, egészen a legvégén a polírozásig.

Számítógépes színmeghatározás

A szín kiválasztása igen fontos eleme a munkának - egy professzionális műhelyben a gyári színkódok mellett számítógép-alapú színazonosító műszer is segíti a tökéletesen azonos színre való újrafényezést. A színárnyalatok száma ha nem is végtelen, de legalább tízezer lehet... és fontos, hogy ne legyen árnyalatnyi eltérés sem egy részleges újrafényezésnél.

Címke: autófényezés javítás
Dátum: 2019-12-30