Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

szerzi.hu - Az okos megoldás

A Szerzi platform célja, hogy a felhasználók jogi ügyeiket egyszerűen, kényelmesen, otthonról intézhessék egy megbízható rendszeren keresztül. A platform két fő jogi szolgáltatást közvetít. A tanácsadást, mely keretében egy Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött ügyvéd áll rendelkezésünkre chat vagy videohívás formájában, és a szerződésgenerátort, mely a felhasználó által bevitt adatokra alapozva generál egy teljes koherens szerződést, amely megfelel a magyar jog követelményeinek. Ha viszont ennél összetettebb segítségre van szükségünk, a platform arra is megoldást kínál:

Komplex online jogi tanácsadás

Platformunkra regisztrált Ügyvédek a jogi pálya különböző területéről kerülnek ki, így komplex jogi kérdésekben is kompetensen tudnak választ adni a felmerülő kérdésekre. A komplex jogi tanácsadás az alap 20 perces tanácsadásnál hosszabb, és árazását az ügyvéd és ügyfél közti megegyezés dönti el. Cserébe garantálja, hogy bármilyen ügyről is legyen szó, az Ügyvéd a teljes ügyintézés alatt rendelkezésre áll, az ügyfél által választott témában.

Kollaboratív szerződések

A generált szerződéseket megoszthatjuk a többi érintett féllel, és az Ügyvédekkel is, így minden fél hozzáteheti a számára fontos pontokat. Ez garantálja, hogy az aláírás pillanatában már mindenki számára megfelelő lesz a dokumentum. Ez a szolgáltatás szerkesztési jogot biztosít minden résztvevő félnek, és nagyban megkönnyíti azt, amit másképp csak hosszas levelezéssel tudnánk elérni.

Címke: Szerződés generálás
Dátum: 2022-09-09