Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Párizsban ingyen lesz az Assassin's Creed Unity

A Ubisoft Entertainment az egyik legismertebb játékgyártó a gamer világban. Központja Franciaországban található, de a világ számos országában jelen van még. A Notre-Dame katasztrófa őket is szomorúan érintette, és úgy döntöttek, segítenek az újjáépítésben, és a játékosoknak is kedveskednek egy kicsit.

Párizsban játszódik az Assassin's Creed Unity

A fejlesztő cég úgy döntött, hogy a notre-dame-i tűzvész miatt ingyen adják Párizsban a játékot, ezzel is tisztelegve a monumentális építmény előtt. A videojátékban teljesen bejárható a Notre-Dame, és ez némi vigaszt nyújthat azoknak, akik még nem voltak ott, vagy szerettek volna elmenni. Ha már a katedrálist nem lehet megnézni a felújítás ideje alatt, addig is a játékban az eredeti pompában megtekinthető. Az öt évvel ezelőtt piacra került, de máig az egyik legjobb AC-játékként számon tartott Unity a kiadó Uplay kliensén keresztül tölthető le a PC-kre, teljesen díjmentesen. Az akciót számos gamer magazin közölte, hogy biztosan eljusson a hír a lehető legtöbb felhasználóhoz. Az akció hivatalosan 2019. április 25-ig tart, ám a letöltött program ezután sem tűnik el a virtuális könyvtárból, örökre megmarad.

Az Assassin's Creed egy díjnyertes játéksorozat, amely jelen állás szerint tíz fő játékot, tizenhét mellékággal foglalkozó játékot, több rövidfilmet foglal magában. Mindegyik fő játék megjelent könyv formában is, amely feldolgozza és kiegészíti az eredeti játék történetét. A Unityben a sorozatra jellemző orgyilkosokat irányítanak a felhasználók, akik ezúttal a francia forradalom idején teljesítenek különféle érdekes megbízásokat. A játékprogram majdnem három évig készült, és az internetes kritikák szerint nagyon jó lett a végeredmény. Az ingyenes játék mellé a francia központú fejlesztő cég 500 ezer eurót is felajánlott a katedrális felújítására.

Címke: Gamer magazin
Dátum: 2019-04-02