Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Nyuszis és macis aluljáró Budapesten

A humornak és a vicceknek nagyon nagy szerepük van a mindennapi életben. Az emberek életstílusa tele van stresszel és más feszültségforrásokkal, aminek köszönhetően nagyon hamar elveszítik az önuralmukat és sokszor olyat tesznek, amit maguk is megbánnak. Ha egy kis humor kerül a gépezetbe, az segíthet oldódni, és túllendülni a nehezebb napokon is.

Színezd újra

Budapesten nemrégiben adtak át egy teljesen felújított nyuszis és macis aluljárót. A megbízást a MÁV jóvoltából Piry Anikó készítette a Színezd Újra nevű program keretein belül. A helyszín a Mexikói úti kisföldalatti-végállomástól a Városliget felé menő aluljáró volt, amire már nagyon ráfért a felújítás. A falak össze voltak firkálva, piszkos és omladozó részekkel volt tele. Két hét elteltével teljesen megújult, szinte rá sem lehet ismerni. Remélhetőleg nem szúr szemet semmilyen graffitisnek, és sokáig megmarad ez a nagyszerű alkotás, hiszen nemcsak szebbé tett egy mondhatni undorító aluljárót, hanem sokak számára jobb napot is előidéz majd, ha végigmegy ezen az aluljárón.

Egy stresszes ember ha beszabadul ide, akkor kizárt dolog, hogy ne oldódna egy kicsit. Mosolyt csal az arcokra, és egy kicsit mindenki újra gyereknek érezheti magát. A játék és viccek világába, ahol nem kell aggódni a napi munka és pénzügyi gondok miatt. Az ilyen alkotásoktól lesz jobb hely a város, hiszen szükségük van erre az embereknek. Persze biztosan akadnak majd olyanok is, akik nem veszik észre a falakat és a megújulást, mert majd éppen a mobiljukat bámulják egész végig, de biztosan lesznek olyanok is, akik percekig csodálják majd az aluljáró szépségét.

Aki még nem látta, mindenképpen látogasson el oda, és nézze meg, hiszen nem mindennapi élményt nyújt ez a pár perces séta. Ki hinné, hogy egy kis odafigyelés mennyi örömöt és jókedvet okozhat. Nekünk csupán nem kell mást tenni, mint élvezni, megőrizni és vigyázni Anikó odaadó munkájára.

Címke: Viccek
Dátum: 2019-05-10