Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Milyen egy modern nyelvvizsga?

A világ legmodernebb számítógépes nyelvvizsgája már Magyarországon is elérhető, és teljesen akkreditált. A fejlesztők szerint teljesen kielégíti a mai X és Y generáció által elvárt igényeket, és mindemellett még környezetbarát is.

Hódít az iTOLC (International Test of Language Competence)

Itthon 2019 nyarától lehet iTOLC nyelvvizsgát tenni közel 13 városban és 112 vizsgaponton. Mondhatni hiánypótló volt, hiszen már majdnem minden szolgáltatásnak megvan az elektronikus változata. A vizsgázók angol és német nyelven szerezhetnek nyelvvizsgát, amit világszinten már közel 35 millióan tettek meg ezzel a módszerrel. Ez a megoldás nemcsak diákoknak lesz kényelmes, hanem az elfoglalt vállalkozók számára is. Már elég sok vállalkozói blog foglalkozott a kérdéssel, és próbálnak kedvet csinálni a hazai kkv szektorban a modern vizsgázási módszernek.

Sajnálatos módon nagyon kevés vállalkozónak van nyelvvizsgája, és kevesen tudják idegen nyelven kifejezni a mondanivalójukat, ezáltal saját magukat zárják ki a nemzetközi piac meghódításából. A legutóbbi felmérések alapján a legtöbben azt hozták fel indoknak, hogy nincs idejük elmenni vizsgázni, sok a munkájuk, és nem tudják beütemezni. Az iTOLC segít ezen a problémán, hiszen számtalan vizsgaalkalmat és felkészülési lehetőséget kínál, valamint a vizsga másik pozitívuma az, hogy környezetbarát, hiszen nincs szükség papírra, így kevesebb hulladék keletkezik.

A vizsga során mind a négy fontos készség számítógépen kerül ellenőrzésre (írás, olvasás, beszéd, hallás utáni szövegértés). Sok vizsgázó örülhet, mert itt nem kell lámpalázasnak lenni, és nem kell attól tartani sem, hogy nem tudják elolvasni a kézírását. Az eredmények javításának egy részét gép elemzi, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban megtudhatóak az eredmények.

Címke: Vállalkozói blog
Dátum: 2019-05-12