Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Miért éri meg Java programozást tanulni?

A Java nyelv igazi örökzöld a többi programozási nyelvhez képest. Tíz évvel ezelőtt is nagyon menőnek számított, de tíz év múlva sem lesz ez másképp, hiszen folyamatosan fejlődik, ezáltal az okostelefonok és a legújabb felhő alapú rendszerek is előszeretettel használják.

Világszerte a legtöbb eszközön elterjedt

A Java nyelv a legfrissebb becslések szerint 15 milliárd számítástechnikai eszközön fut, amivel messze vezeti a programozási nyelvek népszerűségi rangsorát. Éppen ezért a programozók is nagyon szeretik, kb. 10 millióra tehető azoknak a száma, akik napi szinten használják ezt a nyelvet, és kb. 5 millióra azoké, akik tanulják. A számok magukért beszélnek, ezért ha valaki meg szeretne ismerkedni az objektum-orientált programozási nyelvekkel, akkor az egyik legjobb választás a Java nyelv.

Sokan azért is szeretik ennyire, mert platformfüggetlen, azaz bármilyen operációs rendszer alatt képes stabilan üzemelni. Ez a tulajdonság nagyon megbízhatóvá és hordozhatóvá teszi a Java nyelven elkészített programokat. A cégek is szeretik, mert könnyen tanulható és moduláris, azaz a külön fejlesztett kis blokkok könnyen integrálhatóak, és az új csapattagoknak sem telik sok időbe felvenni a fonalat egy Java alkalmazással kapcsolatban.

Igazából azt is lehetne mondani, hogy a Java nyelv minden programozó számára alap nyelv lehetne. Éppen ezért a pastecode.hu egy ingyenes Java tanfolyam keretein belül szeretné rávenni a kezdő programozókat, hogy tanulják meg ezt a nyelvet, és legyenek részesei ennek a hatalmas, világszintű hálózatnak. A Java programozók iránt nagy a kereslet, és a fizetésük sem alacsony. Kitűnően használható az érettségin és az egyetemi évek alatt is. Ez egy olyan nyelv, ami az első lépésektől kezdve végigkíséri az embert, és ha elég kitartó, akkor még jól fizető munkát is szerezhet a segítségével.

Címke: Ingyenes Java tanfolyam
Dátum: 2019-05-07