Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Márkafüggetlen laptop szerviz Tatabánya területén

Nagyon sok háztartásban megtalálhatóak már a különféle számítástechnikai eszközök. Legyen szó telefonról, tabletről, laptopról vagy éppen PC-ről, ezek az eszközök egy idő után sajnos elhasználódnak és műszaki probléma jelentkezik. Ilyenkor nagyon jól jön egy márkafüggetlen laptop szerviz, ahol magabiztos kézzel bánnak ezekkel az eszközökkel.

Számítástechnikai eszközök javítása és értékesítése

Tatabányán a Mártírok útján létezik egy megbízható és gyors számítógép szerviz. A szolgáltatás igénybevétele előtt telefonon be kell jelentkezni, aminek köszönhetően nincs várósor. Nem kell heteket várni a laptop javítására, a legtöbb esetben aznap vagy másnap már el lehet vinni a problémás eszközöket. Egy megbízható laptop szerviz Tatabánya területén kiemelkedő szerepet kap a lakosság körében, hiszen tudják, hova kell fordulni probléma esetén.

Nemcsak javítással, hanem új eszközök, telefonok, táblagépek, laptopok értékesítésével is foglalkoznak. Így nem okoz problémát, ha egy alkatrész tönkremegy, hiszen a beszerzést és a javítást is egy helyen lehet intézni. Akinek egyedi PC-re lenne szüksége, itt is megtalálja azt, amit keres, hiszen a csapat tagjai nagy tapasztalattal építenek egyedi kérésekre számítógépeket. Egy személyes beszélgetés után több árajánlatot is készítenek, és az ügyfél kiválaszthatja azt, ami a legjobban tetszik neki. Az elvégzett munkákra és az értékesített termékekre hosszú távú garanciát vállalnak. Teljes körű megbízható segítségnyújtás és szerviz egy helyen. Ennél több nem is kell.

A márkafüggetlen szerviz Újváros közkedvelt részén található, a régi SZÜV melletti irodaház második emeletén. A parkolás is jól meg van oldva, hiszen az irodaház mögött ingyenes parkolási lehetőség várja az autóval érkező ügyfeleket.

Címke: Laptop szerviz Tatabánya
Dátum: 2019-03-08