Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Magabiztos programozási alapok

Sokan úgy vélik, a programozás valami hókuszpókusz, ami nagyon nehéz, és nem lehet megtanulni. Az igaz, hogy sok energiát kell belefektetni, de nem lehetetlen jó programozónak lenni. Sok függ a tanártól is, de legfőképp a diákon múlik minden, hiszen lelkiismeretes gyakorlás nélkül nem fog fejlődni.

C programozás oktatás az alapoktól

Nehéz jó tanfolyamot és tanárt találni, de nem lehetetlen. A c-programozas.hu kurzusai igazán megfelelőek egy kezdő programozó számára, hiszen 11 év tapasztalattal rendelkezik az oktató, ennek következtében nagy rutinja van a programozás megszerettetésében. Nem szükséges előkövételmény, és az órákat személyesen és online is igénybe lehet venni. Az online oktatás nagyon népszerű manapság, ami nem is csoda, hiszen nem kell utazással tölteni az időt, az otthon kényelméből lehet tanulni. A képzések szigorúak, minden óra végén házi feladattal zárulnak. A diákoknak nagy figyelmet kell fordítaniuk az otthoni feladatokra, hiszen az oktató számára fontos, hogy fejlődjön a problémamegoldó képességük. A feladatokat a következő óra elején ellenőrzik, és tisztázzák az esetlegesen felmerülő kérdéseket. A gyakorlatorientált képzésnek köszönhetően nagyon sikeresek a tanfolyamok, és a diákok többsége szeret programozni.

Miért pont a C programozás?

A C programozás elsajátítása nem olyan bonyolult, mivel a nyelv nem rendelkezik túl sok utasítással, és a szintaktikája is viszonylag egyszerű. Az ideális az, ha a diákok már a középiskolában elkezdik tanulni a programozást, így a negyedik év végén emelt szintű érettségit tudnak tenni, ahol már rendelkezni kell programozási ismeretekkel is a sikeres vizsgához. Ezt követően ha valaki műszaki szakra készül, akkor biztosan találkozni fog a C nyelvvel, hiszen az elsőévesek körében nagyon gyakori. Tehát duplán hasznos, de nem csak a tanulmányoknál lehet hasznát venni, hiszen rengeteg más nyelv alapja, és álláslehetőség sem ritka ezen a területen.

Címke: C programozás
Dátum: 2019-03-11