Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Közösségi média kampányok

Ma már a csapból is a közösségi média folyik, mindenki jelen van: magánszemélyek, cégek, vállalkozások, kortól és nemtől függetlenül. Sokan ott élik az életüket, éppen ezért hamar elterjedt a közösségi médiában a marketing megjelenése. Hirdetések, lájk gyűjtések, nyereményjátékok, posztolások, kiemelések, szavazások és még sorolhatnánk.

Bízza szakemberre ezt a feladatot!

Sokan azt hiszik, hogy ezt saját maguk is meg tudják tenni, hiszen nincs benne semmi nehéz dolog. Ez természetesen így lehet, de hosszú távon biztosan nem áldoznak kellő mennyiségű időt a közösségi posztok elkészítésére és a marketing kampányok kezelésére. Ráadásul a közösségi média nem veszélytelen. A 2018 májusában érvénybe lépő GDPR szabályozás elég keményen érinti, és aki nincs tisztában a jogi háttérrel, hamar megütheti a bokáját. Éppen ezért érdemes ezt szakemberekre bízni, hiszen napi szinten foglalkoznak a dologgal, és magabiztosan kezelik a közösségi felületet. A tulajdonosnak nem kell azzal időt töltenie, hogy tanulja a közösségi oldalak működését, hanem foglalkozhat azzal, amihez igazán ért, bevételt termelhet a vállalkozásának. Közben a szakemberek elvégzik a szükséges beállításokat és a kampányok ellenőrzését a maximálisan elérhető siker érdekében.

Milyen feladatokat bízhatnak ránk ügyfeleink?

  • Facebook és Instagram közösségi oldalak kezelése
  • Közösségi profil létrehozása, szakszerű kitöltése.
  • Egyedi cover és bélyegkép elkészítése.
  • Poszt szövegek, rövid cikkek (300 karakter) írása.
  • Nyereményjátékok szervezése, kivitelezése, sorsolás.
  • Kampányok beállítása, ellenőrzése.
  • Jogi háttér biztosítása.

Ügyfeleink alkalmi díjazással vagy havi rendszerességgel is igénybe vehetik szolgáltatásainkat. Az ár megegyezés kérdése, függ attól, hogy a fenti szolgáltatások közül ki mire tart igényt, és milyen rendszerességgel.

Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Címke: Facebook kampányok
Dátum: 2019-02-17