Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Kiemelt vállalkozás egy telített piacon

Győr-Moson Sopron megyében sokan felismerték már a fogászati turisztika előnyeit, és ebből kifolyólag nagyon telített a piac ezen a területen. Találhatóak jó és kevésbé jó fogorvosok a megyében, de nem mindegy, hogy melyiket választja a beteg. Aki a minőségi fogászati megoldások után érdeklődik Győrben, annak érdemes kipróbálnia a Dentys fogászat nyújtotta modern szolgáltatásokat.

Adategyeztetés, állapotfelmérés, kezelési terv egy helyen

A Dentys szakemberei szerint náluk a páciensek vannak középpontban, és mindent megtesznek azért, hogy szolgáltatásaikat egy jól átlátható és összefogott rendszerben végezzék, természetesen úgy, hogy a legmodernebb technológiát is alkalmazzák a fogászati kezelések során. Náluk a bejelentkezés során történő adategyeztetés gördülékenyen zajlik, a megadott adatokat biztonságos számítógépes rendszerben tárolják. Ezt követően egy alapos konzultáció következik, ahol felmérik a betegek állapotát, és elvégzik a szükséges röntgenképek elkészítését is a teljes körű diagnosztika megállapítása érdekében. A fogászati ellátási rendszert úgy alakították ki, hogy a beteg kényelme és egészsége legyen a középpontban.

Abban mindenki biztos lehet, hogy a felmérést végző fogorvos Győr vonzáskörzetében az egyik legjobb szakember, tehát biztosan olyan kezelési tervet alakít ki, amely érthető és a beteg érdekeit tartja szem előtt. Amennyiben több lehetséges kezelési módszer is létezik az adott problémára, akkor mindegyik részletezésre kerül, és a beteg választhatja ki a neki legjobban megfelelő lehetőséget. Kiemelt fontosságú, hogy a Dentys fogászaton a kezelések kíméletesek és fájdalommentesek, hiszen a modern technológia által ez természetesnek mondható.

Címke: Fogorvos Győr
Dátum: 2019-06-28