Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Hely- és energiatakarékos nyomtatók sok funkcióval

A számítógépekhez kapcsolt nyomtatók története alig több, mint ötven éves. 1968-ban jelent meg az első mátrixnyomtató, amelyet számítógéppel kötöttek össze. A fejlődés azóta folyamatos és robbanásszerű. Ma már megszámolni sem könnyű, hogy hány nyomtatógyártó hányféle géptípusa közül választhat, aki egy új eszközt szeretne vásárolni, hiszen napról napra újabb és újabb fejlesztéseket dobnak a piacra.

Kérdésről kérdésre

  • Milyen szempontokat kell figyelembe venni a kínálatból való választáshoz?
  • Ha vannak pénzügyi korlátok, akkor el kell dönteni, hogy mennyit tudunk rászánni, és az adott árkategórián belül keresgélni?
  • Aztán át kell gondolni részletesen, hogy mit is várunk a nyomtatótól, mennyit kell nyomtatnia havonta, milyen minőségű papírra, milyen méretben, milyen sebességgel?
  • Milyen számítógéphez, táblagéphez, okostelefonhoz akarjuk csatlakoztatni és hogyan?
  • Szükség van-e kétoldalas nyomtatásra?
  • Akarunk-e vele színes dokumentumokat is készíteni?
  • Mennyire kell, hogy egyszerű legyen a kezelése, milyen képzettségű, gyakorlottságú munkatársak fogják használni az irodában a nyomtatót?

És még lehetne tovább sorolni a kérdéseket.

Milyen az ár/értékarány?

Ma már a nyomtatás minden irodában, sőt, a legtöbb háztartásban is alapvetően szükséges. Egy multifunkciós nyomtató nagyon sokoldalú eszköz, ezért mindenképp érdemes fontolóra venni, hogy ilyen berendezést válasszunk-e? Nemcsak szövegeket és képeket lehet vele nyomtatni, hanem scannelni, fénymásolni, faxolni is, bár az utóbbi művelet szép lassan kikopik az irodákból. A termékpaletta széles, nem is könnyű megtalálni a legjobb ár/értékarányú berendezést. Ennek vizsgálatakor nemcsak a beszerzési árat, hanem a kellékanyagok árát is érdemes előre tanulmányozni.

Címke: Multifunkciós nyomtató
Dátum: 2020-01-20