Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Érszűkület kezelése kényelmesen

Ma már sajnos nagyon gyakori betegségnek számít az érszűkület, kortól és nemtől függetlenül bárkinél előfordulhat. A kiváltó okok között szerepelhet az érelmeszesedés, genetikai okok, a vérzsírok emelkedett szintje, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, de kiemelendő a dohányzás, az elhízás és a mozgásszegény életmód is.

Az érszűkület veszélyes betegség

Az érelmeszesedés alattomos dolog, mert nem minden esetben érezhető jelenléte, sok esetben csak akkor vehető észre, ha már kóros érszűkület is kialakult. Az érszűkület, mint kórkép általában a perifériás ereket, azaz a végtagi és nyaki ereket sújtja. A végtagi érszűkület legsúlyosabb szövődményei miatt amputációra kerülhet sor. Sajnos Magyarországon évente 6000-8000 amputációt végeznek, amelyek jelentős része ide vezethető vissza.

Sokan nem tudják, hogy az érszűkület kezelése otthonról is megoldható, méghozzá elég jól bevált módszerrel. Ez a módszer a szén-dioxid hatására épít, amit már nagyon régóta ismer az emberiség. A szén-dioxid értágító hatással rendelkezik, és az ilyen terápiák kiváló eredményeket biztosítanak a megelőzés és a teljes gyógyulás területén.

A Tóth vállalkozás Arany csizmája fokozza a lábak keringését

Az Aranycsizma egy speciálisan összeállított 3 rétegű laminátum, amelynek összetétele egy külső arany színű gázzáró, hővisszaverő PE réteg, mely alatt PU kötőhab, majd pedig egy háromdimenziós kelme található. Kényelmes viselet, és csak egy darab van belőle a csomagban, hiszen a laborvizsgálatok kimutatták, hogy a kezelés során az ellenoldali lábon is érezhető a gyógyító hatás. Az alapcsomag 10 db 16g szén-dioxiddal töltött patront tartalmaz, amely 10 kezelésre alkalmas. A kiürült patront a kezelés végén azonnal el kell dobni, hogy ne keveredjen a teli patronokkal. Ha a csomag elfogyott, akkor a konnyulab.hu weboldalon lehet utánrendelni az újabb kezelésekhez.

Címke: Érszűkület kezelése
Dátum: 2019-07-02