Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Érelmek a pszichiátrián - ingyenes jogsegélyszolgálat

Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights – CCHR) egy nemzetköziemberi jogi szervezet, amelynek feladata, hogykivizsgálja és feltárja a pszichiátria területén az alapvető emberi jogok megsértését.

A CCHRaz emberi jogok betartása mellet áll kivilágszerte ésMagyarországonis. A mentális egészségügy rendszerében fellelhető jogsértésekkel, a lelki egészség helyreállításáért felelős intézményekben történő visszaélések feltárásával foglalkozik, azaza mentálhigiéné területén az emberi méltósághoz való jog – mint alapvető emberi jog – védelmezőjeként a betegjogok betartása érdekében tevékenykedik.

Céljuk, hogy a pszichiátria intézményeiben történő egyéni visszaélések, emberi jogi sérelmek, betegjogok megsértése esetén segítséget nyújtsanak a sértetteknek, s ez számos esetben vezetett már a visszaélést elkövető pszichiáter vagy intézmény jogos elmarasztalásához.

SÉRELMEK A PSZICHIÁTRIÁN - INGYENES JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT

Ha Ön vagy szerette segítségre számított a pszichiátrián, de ehelyett borzasztó tapasztalatai voltak (pl. bántalmazás, egészségkárosodás, gyógyszerfüggőség), hívja ingyenes jogsegélyszolgálatunkat!

Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány

Cím: 1461 Budapest, Pf.: 182.
Telefon: 06-1- 342-6355, 06-70-330-5384
E-mail: panasz@cchr.hu
Weboldal: www.emberijogok.hu
Minden információt bizalmasan kezelünk!

PSZICHIÁTRIAI SZEREK VISELKEDÉSI PROBLÉMÁKRA?

Ha gyermeke "tanulási problémára" vagy "viselkedési rendellenesség" miatt pszichiátriai szereket szed, és úgy érzi, hogy a gyermek állapota semmit sem változott vagy rosszabbodott emiatt, keresse az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítványt. Az alapítványtól ingyenes tájékoztatókiadvány is kérhető a hiperaktivitás témájában.

Cím: 1461 Budapest, Pf.: 182.
Telefon: 06 (1) 342-6355, 06-70-330-5384
E-mail: info@cchr.hu
Weboldal: www.emberijogok.hu
Minden információt bizalmasan kezelünk!

Címke: Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány
Dátum: 2021-08-09