Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

Egyedi megjelenésű, masszív ágykeretek

A pihentető, kényelmes alvás egy alapvető emberi igény, melynek kielégítést kell nyernie a mindennapokban. Ha éjjelente felébredünk, forgolódunk, akkor a testünk nem tud regenerálódni, ennek eredményeképpen pedig fáradtan, nyűgösen ébredünk. Az álmatlan éjszakák elkerülése csak úgy lehetséges, ha egy masszív ágykeret, illetve egy megfelelő vastagságú és keménységű ágymatrac nyújt fekhelyet.

A kínálatban szereplő ágykeretek egyedi megjelenésükkel örvendeztetik meg a felhasználókat. A lehetőségek száma szinte megszámlálhatatlan: az ágykeretek 3 különböző méretben készülnek 140x200, 160x200, illetve 180x200 cm-es matracokhoz. Ami a külső stílusjegyeket illeti, mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját rendeléskor, hiszen több, mint 70 különböző stílusú szövetet kínálunk 4 féle árkategóriában. A gazdag szövetválasztéknak köszönhetően minden egyes ágykeret egyedi igényekre szabható.

Az ágykeretek nem csak a szabadon variálható kinézetükkel hódítanak, hanem a masszív, strapabíró szerkezetükkel is, ami lehetővé teszi, hogy hosszú éveken keresztül problémamentesen el tudják látni a funkciójukat. Az ágykerethez hozzátartozik egy nagy teherbírású ágyrács is, ami a földtől számítva 27-50 cm-es magasságban helyezkedik el. Ez alatt bújik meg egy tágas kialakítású ágyneműtartó, amit könnyedén el lehet érni az ágyrács felnyitását követően. A felnyitás módja is választható, lehet rugós, illetve gázteleszkópos. A tartórészbe 2 személy alvásához szükséges ágyneműt kényelmesen el lehet helyezni.

Az ágykeretek farugós szerkezetűek, ami azért előnyös, mert használat közben át tudja venni a matrac áthullámzását, így annak élettartama sokkal hosszabb lesz. A 95 cm-es magasságú fejvég adott esetben steppelt díszvarrással készül.

Bővebb info: A'la HOME Webáruház

Címke: Ágykeret
Dátum: 2019-11-04