Minőségi online marketing szolgáltatások!
Marketing infóbörze online

A Bleach anime sorozat legfőbb karakterei

A nagysikerű manga képregénysorozat nemcsak Japánban szerzett ismertséget, hanem Észak-Amerikában is, ahol bekerült a legjobb 10 grafikus alkotás közé. Később egy anime is készült belőle, ami több millió fiatalt csábított a TV képernyője elé. A történetet az izgalmakkal teli események és a különleges karakterek teszik elképesztően érdekessé.

Kuroszaki Ichigo – a főszereplő

Ichigo a Bleach anime sorozat főhőse, aki a történet elején egy helyettes halálistenné változik. Az események indulásakor a fiú mindössze 17 éves. Ami a kinézetét illeti, narancssárga, többnyire kócos haja, illetve barna szeme van, az arcát pedig a lányok ijesztőnek találják. Édesanyját Kuroszaki Maszakinak hívták, aki egy lidérc által lelte halálát, amikor Ichigo még egészen kicsi volt. Édesapja Kuroszaki Issin, aki egyedül neveli két lánytestvérével, Juzuval és Karinnal együtt.

Kucsiki Rukia – egy halálisten

Rukia szintén a főszereplők sorát gazdagítja, akivel már a történet elején megismerkedhetünk. Mint kiderül, ő egy halálisten, a 13. Osztag hadnagya és Ukitake Dzsúsiró kapitány beosztottja. A karakter kiskorában meghal, és így a Lelkek Világába kerül nővérével, Hiszanával. A peremvidék egyik legkeményebb részén nő fel, ahol csak kevesen élik meg a felnőttkort. A megpróbáltatások ellenére Rukia életben marad, és felvételt nyer a halálisten akadémiára, később pedig a 13. Osztag tagja lesz.

Aizen Szószuke – a főgonosz

A Bleach anime sorozat egyik kulcsfontosságú szereplője Aizen, aki a történet főgonosza lesz, amikor elárulja a Lelkek Világát, és erőszakos módon megpróbál hatalomra törni. A személyiségváltás előtt Aizen kapitányként dolgozik, és egy rendkívül kedves, mosolygós személyként ismerhetjük meg, aki gyakran visel szemüveget és egyedi hajviseletet. Később, a száműzetése hatására külsőleg és belsőleg is megváltozik a karakter.

Címke: Bleach anime sorozat
Dátum: 2019-06-04